top of page

76 vuotta alalla!

Kestävät liikenneratkaisut

Tervetuloa Ab Högkvist-Trans Oy:n - luotettavan kumppanisi - huippulaatuisten kuljetuspalveluiden pariin. Pyrimme täyttämään asiakkaidemme tarpeet tarjoamalla räätälöidyt ratkaisut jokaiseen projektiin. Priorisoimalla avoimen viestinnän ja erinomaisen palvelun sitoutunut tiimimme on valmis tarjoamaan juuri sinun tarvitsemasi ammattimaiset kuljetuspalvelut.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin keskustelemme tarpeistasi!

FRII_edited.jpg


Yli 75 vuoden kokemus alalta

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yli 75 vuotta alalla toiminut perheyritys. Yrityksemme sijaitsee Teerijärvellä, jossa meillä on toimisto, varastohotelli sekä yhdistetty huolto- ja pesuhalli.

Kalustoomme kuuluu yksitoista ajoneuvoyhdistelmää ja kolme pakettiautoa, mutta laajan verkostomme ansiosta pystymme hoitamaan vaativimmatkin kuljetustoimeksiannot. Yrityksemme palkittiin kunnan yrittäjäpalkinnolla vuonna 2003.

3-large.jpg


Tarjoamme laadukkaita kuljetuspalveluja pitkällä kokemuksella!

Laajan verkostomme ansiosta pystymme vastaamaan haastavimpiinkin kuljetustarpeisiin. Tehtävämme ja päätavoitteemme on tarjota nopeat, tehokkaat ja laadukkaat kuljetukset ilman uudelleenlastausta.

Högkvist-Transin omistautunut tiimi haluaa ylittää odotukset ja varmistaa, että kuljetustarpeisiisi vastataan sujuvasti ja luotettavasti. Vahvan verkoston ja vuosien kokemuksen ansiosta olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kuljetushaasteisiisi. Haluamme olla luotettava kumppanisi, joka varmistaa tehokkaat kuljetukset kuljetuksen laajuudesta riippumatta.

Varmistamme, että jokainen kuljetustoimeksianto toteutetaan juuri sinun vaatimuksiesi mukaisesti. Olemme valmiita hoitamaan kuljetustarpeesi kaikki osa-alueet ja tarjoamaan palvelua, johon voit varmasti luottaa!


Asetamme ympäristön etusijalle ja asiakkaidemme tarpeet keskiöön!

Nykyaikaisella ja tehokkaalla ajoneuvokalustolla ja tarpeettomien kuljetusten minimoinnilla pyrimme aktiivisesti suojelemaan ympäristöä. Henkilökuntamme on käynyt taloudellisen ajotavan erikoiskursseja ympäristöystävällisempien kuljetusten varmistamiseksi. Lisäksi kaikki vaaralliset jätteet käsittelee paikallinen jätehuoltoyritys Ekorosk Ltd.

Olemme sisällyttäneet ympäristönäkökohdat toimintaamme ja vähentämällä ympäristövaikutuksiamme pyrimme olemaan osa ratkaisua. Koska keskitymme sekä tehokkaisiin kuljetuksiin että ympäristöystävällisiin käytäntöihin, voit luottaa siihen, että tarjoamme kestäviä ja luotettavia kuljetusratkaisuja.

Historia

Historiamme juontaa juurensa vuoteen 1947

Ab Högkvist-Trans Oy on perinteikäs perheyritys, jolla on yli 75 vuoden kokemus kuljetusalalta. Historiamme juontaa juurensa vuoteen 1947, jolloin Hilding Högkvist, John Högkvist ja Erling Sundqvist perustivat yrityksen.

1950-luvulta 1970-luvulle

1950-luvulla haasteenamme oli kuljetuskaluston rajallisuus ja huono tieverkosto. Kuljetimme puutavaraa, soraa ja rahtia sekä hoidimme taksikyytejä erilaisiin tapahtumiin. 1970-luvun lopulla kalustomme laajeni kahteen kuorma-autoon.

1983 - 1998

Vuonna 1983 liiketoimintaamme kehitettiin edelleen, ja se johti Transport Högkvist & Co:n perustamiseen. Myöhemmin vuonna 1998 Ab Högkvist-Trans Oy näki päivänvalon.

2023

Tänä päivänä olemme ylpeitä noin 15 omistautuneesta työntekijästämme ja kahdeksan ajoneuvoyhdistelmän ja kahden pakettiauton kalustostamme. Yrityksen kasvu ja kehittäminen ovat jatkuneet vuosien mittaan, jotta voimme vastata asiakkaidemme odotuksiin ja ylittää ne. Historiamme on tarina omistautumisesta alalle ja pyrkimyksestä tarjota luotettavia ja tehokkaita kuljetusratkaisuja.

1950-luku

1-large.jpg

Ensimmäinen auto oli amerikkalainen GMC.

1983

11-large.jpg

Volvo F12 vuodelta 1983 suorittamassa talokuljetusta.

1950-luvulta

2-large.jpg

Kuva on otettu ensimmäisestä kuljetuksesta Helsinkiin.

1956

4-large_edited.jpg

Vanaja vuodelta 1956 suorittamassa puutavarakuljetusta.

Muut palvelut


Tarjoamme edullisia varastointiratkaisuja yrityksellesi

Varastotilamme sijaitsevat kätevästi toimistomme ja palvelukeskuksemme vieressä Teerijärvellä. Hoidamme sekä varastointia että jakelua varmistaaksemme asiakkaillemme sujuvat logistiikkaratkaisut.

 

Varastotilaa on noin 1 200 m2 (42 m x 28 m) ja sisäkorkeutta noin 5,5 metriä (tilavuus 6 500 m3), joten palvelumme on suunniteltu ensisijaisesti paikallisille yrityksille, ja se soveltuu sekä saapuville että lähteville tavaroille. Varastointipalvelumme on räätälöity vastaamaan varastointitarpeitasi tehokkaalla tavalla.

Huomaathan, että varastotiloissa ei ole lämmitystä, joten ne eivät sovellu erityisen lämpötilaherkille tavaroille. Tarjoamme sinulle käytännölliset ja luotettavat varastointiratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

slide3_lager.jpg
Varaston pinta-ala on noin 1 200 m2 (42 m x 28 m).
Sisäkorkeus noin 5,5 m ja tilavuus 6 500 m3.

Ota yhteyttä

Peter Högkvist

CEO

Myynti

Puhelin: +358 400 68 21 37

Sähköposti: peter@hogkvist.fi

Toni Kero

Huolto
Puhelin: +358 40 152 3575
Sähköposti: toni.kero@hogkvist.fi

Kim Widjeskog

Liikennesuunnittelu
Puhelin: + 358 400 663 824
Sähköposti: info@hogkvist.fi

Laskutus

Ab Högkvist-Transport Oy

Verkkolaskuosoite: 003714690620
Operaattoritunnus: OKOYFIHH
OP Osuuskunta

Laskut sähköpostitse:
invoice@hogkvist.fi

Paperilaskut osoitteeseen:
Ab Högkvist-Trans Oy

Ekokuja 2

68700 Teerijärvi

Haluatko töihin meille?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen:

Sähköposti: info@hogkvist.fi

Kuljetuskalusto


Ajoneuvomme on räätälöity vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin.

Tarjoamme nykyaikaisen ja joustavan ajoneuvokannan, joka kattaa erilaiset kuljetustarpeet maamme rajojen sisällä. Olemme panostaneet nykyaikaisiin ajoneuvoihin, joissa huomioidaan turvallisuus ja ympäristö, mikä mahdollistaa kuljetusten korkean laadun ja luotettavat toimitukset.

Käytössämme on erikoisauto- ja perävaunuyhdistelmiä, jotka täyttävät nykyiset pituusmääräykset, ja osa ajoneuvoistamme on räätälöity asiakkaidemme erityistarpeiden mukaan. Monissa ajoneuvoissa on avattavat sivut ja katot, jotka helpottavat ja tehostavat lastausta ja purkamista. Tarjoamme lisäksi pienempiä ajoneuvoja nopeisiin ja sujuviin kuljetuksiin.

Monipuolisen kuljetuskalustomme avulla voimme varmistaa, että vastaamme yksilöllisiin kuljetustarpeisiisi tehokkaasti ja luotettavasti. Olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle mahdollisimman laadukkaan kuljetusratkaisun, joka on räätälöity toiveittesi ja tarpeidesi mukaan.

Galleria

bottom of page